casa-italia960-380
monarku960-380
tantella960-380
Dajti D – Ap 4

Dajti D – Ap 4

Shitet nje apartament me siperfaqe 100 m2 kati 0 ne objektin Dajti D.

Dajti C – Ap 4

Dajti C – Ap 4

Shitet nje apartament me siperfaqe 72 m2 kati 0 ne objektin Dajti C.

Dajti B – Dyqani 1

Dajti B – Dyqani 1

Shitet nje dyqan me siperfaqe - m2 kati 0 ne objektin Dajti B.

Dajti B – Ap 02

Dajti B – Ap 02

Shitet nje apartament me siperfaqe 56 m2 kati 0 ne objektin Dajti B.

perxhola-super-oferta-dhjetor-2014

Super ofertë

Apartamente dhe dyqane të standardeve më të larta në rrugën kryesore nacionale Tiranë – Dajt, 200m mbi lokal “Fresku”. Të përfunduara, më hipotekë, të pakrahasueshme me asnjë ndërtim tjetër, duke filluar nga 32 mijë Euro. Për më shumë detaje kontaktoni në numrin e telefonit:

+355 69 20 97 433