Super ofertë

Apartamente dhe dyqane të standardeve më të larta në rrugën kryesore nacionale Tiranë – Dajt, 200m mbi lokal “Fresku”. Të përfunduara, më hipotekë, të pakrahasueshme me asnjë ndërtim tjetër, duke filluar nga 32 mijë Euro. Për më shumë detaje kontaktoni në numrin e telefonit:

+355 69 20 97 433