Casa Italia

Vendodhja: Tirane

Casa Italia është një ndër qendrat tregtare më të mëdha dhe prestigjoze që gjendet në periferi të Tiranës. Objekti ndodhet në Mëzez (Tiranë), në dalje të kryeqytetit. Sipërfaqja e sheshit të ndërtimit gjithsej është 2987 m2, ndërsa ajo e ndërtimit është 32300 m2.