Dajti B

Vendodhja: Tirane

Objekti është një godinë banimi dhe shërbimesh me 6-8 kate dhe 6-9 kate, me 1-2 kate parking nëntokë. Ndërtesa gjendet në rrugën “Qemal Stafa”. Sipërfaqja e sheshit të ndërtimit gjithsej është 2987 m2, ndërsa ajo e ndërtimit është 13200 m2.

Dajti B – Dyqani 1

Dajti B – Dyqani 1

Shitet nje dyqan me siperfaqe - m2 kati 0 ne objektin Dajti B.

Dajti B – Ap 4

Dajti B – Ap 4

Shitet nje apartament me siperfaqe 101 m2 kati 0 ne objektin Dajti B.

Dajti B – Ap 02

Dajti B – Ap 02

Shitet nje apartament me siperfaqe 56 m2 kati 0 ne objektin Dajti B.