Dajti C

Vendodhja: Tirane

Objekti është një godinë banimi dhe shërbimesh me 6-8 kate dhe 6-9 kate, me 1-2 kate parking nëntokë. Ndërtesa gjendet në rrugën “Qemal Stafa”. Sipërfaqja e sheshit të ndërtimit gjithsej është 2987 m2, ndërsa ajo e ndërtimit është 13200 m2.

Dajti C – Ap 11

Dajti C – Ap 11

Shitet nje apartament me siperfaqe 77 m2 kati 1 ne objektin Dajti C.

Dajti C – Ap 4

Dajti C – Ap 4

Shitet nje apartament me siperfaqe 72 m2 kati 0 ne objektin Dajti C.