Dajti D

Vendodhja: Tirane

Dajti D është një objekt banimi e shërbimesh me 5 kate + 1 kat nënçati dhe 3 kate nëntokë parking.

Objekti gjendet në rrugën nacionale për në parkun kombëtar Tiranë – Dajt, në një distancë prej 200 metra nga lokal “Fresku”.

dajti-d-fasade

Konstuksioni i Dajti D është një strukturë monolite b/a në tërësinë e tij. Për muret e jashtme në të gjithë perimetrin është përdorur tullë termike 20x25x25 e cila është veshur me sistem kapot 5cm + veshjen, një sistem i teknologjisë bashkohore i cili garanton një termoizolim perfekt.

dajti-d-hyrja

Vetratat janë plastike gjermane me tre dhoma ajri, profil 7cm, dopio xham termik.

Profili i dritares depërton në brendësi të suvasë gjë që garanton termoizolimin dhe ndotjen akustike në një përqindje shumë të lartë.

Pajisjet e banjës janë “incasso” të varura shumë funksionale dhe higjenike si dhe i japin tualetit një pamje moderne.

Dyert e jashtme janë të një teknologjie italiane dhe garantojnë si sigurinë në funksionin e tyre ashtu edhe një përshtatshmëri për ambientet e brendshme dhe të jashtme.

Dyert e brendshme janë tamburato me veshje pvc, për të cilën mund të zgjidhet ngjyra më e përshtatshme për mobilimin.

Pllakat e brendshme mund të zgjidhen nga një larmi e pafund cilësie e moderniteti.

Dajti D – Ap 5

Dajti D – Ap 5

Shitet nje apartament me siperfaqe 100 m2 kati 0 ne objektin Dajti D.

Dajti D – Ap 4

Dajti D – Ap 4

Shitet nje apartament me siperfaqe 100 m2 kati 0 ne objektin Dajti D.