“Donika Kastrioti”

Vendodhja: Tirane

Kjo godinë kufizohet me lulishten “Vellezerit Frashëri” në veri, me Rrugen ”Donika Kastrioti” në perëndim dhe me “Kullat Binjake” në lindje. Sipërfaqja e tokës është 1430 m2, ndërsa sipërfaqja e katit nentoke është 1042 m2. Godina është 14 katëshe + 1 kat nëntokë. Sipërfaqja e plotë e godinës është 11342 m2, nga të cilat 980 m2 janë dyqane, 790 m2 janë zyra dhe pjesa tjetër jane apartamente banimi. Arkitektura e godinës është bashkëkohore dhe e dizenjuar mirë.