Hotel “Monarc”

Vendodhja: Tirane

Kjo godinë kufizohet me rrugën “Punëtorët e Rilindjes” në jug, me ndërtesën e Shoqatës së të Perndjekurve Politikë në veri, me sheshin e Namazjasë në perëndim (godina e Parlamentit) dhe me lulishten “1 Maji” në lindje. Sipërfaqa e tokës është 400 m2, ndërsa sipërfaqa e godinës është 270 m2. Godina është 5 katëshe + 1 kat nëntokë. Sipërfaqja e plotë e godinës është 1350 m2, nga të cilat 540 m2 janë dyqane, 270 m2 janë zyrat dhe pjesa tjetër përdoret si hotel.