Medreseja

Vendodhja: Tirane

Sheshi i ndertimit ne te cilin po realizohet ndertimi i objektit 5 dhe 7 kate me destinacion sherbime dhe banimi ndodhet ne rrugen e “DIBRES” ne Tirane. Projekti eshte integruar ne nje studim urban ku jane marre parasysh godinat ekzistuese si dhe ato qe do te ndertohen. Ne qender te ketij blloku eshte krijuar nje siperfaqe e gjelber duke i dhene kompleksit ne anen e tij te brenshme hapesiren e nevojshme shoqerore.Arkitektura e ketij blloku ne projekt do te jete e unifikuar ne materiale dhe detaje per te dhene imazhin e nje kompleksi modern banimi.