Mermeri

Vendodhja: Tirane

Kjo godinë ndodhet 15 km larg nga Tirana, pranë fshatit Domje. Sipërfaqja e tokës është 2800 m2, ndërsa sipërfaqja e godinës është 930 m2. Godina është 1 dhe 2 katëshe. Sipërfaqa e plotë e godinës është 1180 m2, nga të cilat 680 m2 përdoren si magazinë për përpunimin e mermerit, 600 m2 përfshijnë zonën e parkimit dhe pjesa tjetër, 500 m2 janë zyra. Arkitektura e godinës është bashkëkohore dhe e dizenjuar shumë mirë përsa i përket funksioneve që ajo përmbush, duke kombinuar tiparet e klasikes dhe modernes.