Pasticeri-xhelateri “Iris”

Vendodhja: Tirane

Kjo godinë ndodhet në katin e parë, poshtë Drejtorisë së sektorit të menaxhimit të studentëve, pranë librarisë të Qytetit Studneti. Sipërfaqja e plotë e godinës është 130 m2. Arkitektura e godinës është bashkëkohore, e alternuar me klasiken dhe e dizenjuar mirë për zonën ku është ngritur. Materialet e përdorura janë të një cilësie të lartë. Fasada në pjesën më të madhe është e mbuluar me Travertin.