Selvia

Vendodhja: Tirane

Ndërtesa është një godinë banimi dhe shërbimesh me 2 dhe 7 kate, me 1 kat parkim nëntokë. Objekti ndodhet në rrugën “Qemal Stafa”, pranë kopshtit 19. Sipërfaqja e sheshit të ndërtimit është 469.5 m2, ndërsa ajo e ndërtimit është 1842 m2.