Tantellat

Vendodhja: Tirane

Objekti është një godinë banimi dhe shërbimesh me 8 dhe 9 kate, 2-3 kate parkim dhe shërbime nëntokë. Ndërtesa ndodhet në rrugën “Sami Frashëri”, pranë Liqenit Artificial të Tiranës. Sipërfaqja totale e ndërtimit është 8041 m2, ndërsa ajo e sheshit është 1300.68 m2.