Rreth nesh

Perxhola SH.P.K. është një subjekt privat biznesi me aktivitet të përqëndruar në fushën e ndërtimit. Kompania ka filluar aktivitetin e saj në 18 qershor të vitit 1999 dhe prej atëherë është shndërruar, falë punës cilësore të stafit të saj, në një nga bizneset më të suksesshme në vend.

Aktiviteti i Perxhola SH.P.K. dallohet për nga cilësia, profesionalizmi dhe estetika. Gjatë punës së këtyre viteve kompania ka lënë gjurmën e saj në zonat kryesore të kryeqytetit dhe jo vetëm. Objektet e ndërtuara nga Perxhola SH.P.K. janë pjesë e rëndësishme arkitekturore, funksionale dhe historike të Tiranës.

Super ofertë

Apartamente dhe dyqane të standardeve më të larta në rrugën kryesore nacionale Tiranë – Dajt, 200m mbi lokal “Fresku”. Të përfunduara, më hipotekë, të pakrahasueshme me asnjë ndërtim tjetër, duke filluar nga 32 mijë Euro. Për më shumë detaje kontaktoni në numrin e telefonit:

+355 69 20 97 433