Shpërnda
[:en]Scroll down[:sq]Lëviz poshtë[:]

Rreth nesh

Perxhola sh.p.k. është një kompani ndërtimi me seli qendrore në Tiranë, e themeluar me 18.06.1999. Veprimtaria e kompanisë konsiston në ndërtimin e objekteve rezidenciale, komerciale, industriale dhe veprave hidrike. Puna jonë udhëhiqet nga përkushtimi dhe dëshira për të arritur pritshmëritë …

Rreth nesh

Perxhola sh.p.k. është një kompani ndërtimi me seli qendrore në Tiranë, e themeluar me 18.06.1999.

Veprimtaria e kompanisë konsiston në ndërtimin e objekteve rezidenciale, komerciale, industriale dhe veprave hidrike.

Puna jonë udhëhiqet nga përkushtimi dhe dëshira për të arritur pritshmëritë e klienteve dhe të bashkëpunëtorëve tanë. Cilësia, profesionalizmi dhe korrektësia janë disa nga kriteret që e bëjnë kompaninë tonë ndër më të njohurat në tregun shqiptar.

Për rreth 20 vite në treg kemi përfituar një eksperiencë të jashtëzakonshme, duke përfituar me sukses çdo projekt të ndërmarrë.

Kompania është e certifikuar për Sistemin e Menaxhimit të Sigurisë dhe Shëndetit në punë, me certifikatën Nr. 053/15 SCR. Sitemin e Menaxhimit të Cilësisë, me certifikatën Nr. 038/15 dhe Sistemin e Menaxhimit Mjedisor, me certifikatën Nr. 552/15. Disa nga projektet më komplekse që kemi realizuar janë:

– Kaskada e Hidrocentraleve në Zall Okshtun, projekt i cili ishte një sfidë dhe eksperiencë për shkak të kompleksitetit dhe risive që përmban.

– Godina e shërbim-banimit pranë Liqenit Artificial, e cilësuar si një nga veprat më të vecanta në arkitekturën e kryeqytetit.

– Qendra Tregtare Casa Italia dhe parkimi i saj me 5 kate dhe siperfaqe prej 40,000 m2 realizuar për një afat kohor 18 muajsh.

Për më shumë rreth aktivitetit të kompanisë, ju lutemi shkarkoni CV.

01.