Rruga “Skënderbej”

Vendodhja: Tirane

Kjo godinë kufizohet me portin e Durrësit në jug, me stacionin e trenit në lindje dhe me qytetin e Durrësit në veri dhe në perëndim. Sipërfaqja e tokës është 2400 m2, ndërsa sipërfaqja e godinës është 2190 m2. Godina është 12 katëshe. Sipërfaqja e plotë e godinës është 22200 m2, nga të cilat 2190 m2 janë dyqane, 4380 m2 janë zyra dhe pjesa tjetër është sipërfaqe banesash. Arkitektura e godinës është bashkëkohore dhe e dizenjuar mirë për zonën ku është ndërtuar.