Shpërnda

Rruga Him Kolli

Godinë banimi dhe shërbimi me 2, 4, 6 dhe 8 kate me 3 kate parkimi nëntokë.

Më shumë
Detajet e projektit Më poshtë mund të gjeni detaje në lidhje me projektin
  • Vendodhja: Tiranë
  • Data e fillimit: 04/01/2023
  • Data e mbarimit: 01/10/2024
0
1

Godinë banimi dhe shërbimi me 2, 4, 6 dhe 8 kate me 3 kate parkimi nëntokë.