Shpërnda

Strukturë magazinimi Kadiu SH.A.

Strukturë magazinimi dhe shërbimi 4 kat me 1 kat nëntokë për KADIU SH.A

Më shumë
Detajet e projektit Më poshtë mund të gjeni detaje në lidhje me projektin
  • Vendodhja: Tiranë
  • Data e fillimit: 01/07/2018
  • Buxheti: 2,000,000 Euro
0
1

Strukturë magazinimi dhe shërbimi 4 kat me 1 kat nëntokë për KADIU SH.A