Shpërnda

Rruga Isa Boletini

Strukturë banimi dhe shërbimesh 5, 7 dhe 9 kate dhe 2 kate nën tokë.

Më shumë
Detajet e projektit Më poshtë mund të gjeni detaje në lidhje me projektin
  • Vendodhja: Tiranë
  • Data e fillimit: 01/05/2018
  • Buxheti: 2,500,000 Euro
0
1

Strukturë banimi dhe shërbimesh 5, 7 dhe 9 kate dhe 2 kate nën tokë.