Shpërnda

Rruga Petrela, Bulevardi i Ri

Godinë banimi dhe shërbimi 4-9 kate me 2 kate parkim nëntokë në rrugën Petrela, Bulevardi i Ri, Tiranë

Më shumë
Detajet e projektit Më poshtë mund të gjeni detaje në lidhje me projektin
  • Vendodhja: Tiranë
  • Data e fillimit: 04/04/2023
  • Data e mbarimit: 04/04/2025
0
1

Godinë banimi dhe shërbimi 4-9 kate me 2 kate parkim nëntokë në rrugën Petrela, Bulevardi i Ri, Tiranë