Shpërnda

Qendra tregtare “Casa Italia”

Kompleksi Casaitalia përbëhet nga dy godina kryesore prej 3000 m2 truall secila që ngrihen në pesë kate mbi tokë: njëri kryesisht i përshtatur për parking dhe tjetri tërësisht si Qendër Tregtare. Dy godinat në katin e sipërm janë të lidhur …

Më shumë
Detajet e projektit Më poshtë mund të gjeni detaje në lidhje me projektin
  • Vendodhja: Tiranë
  • Data e fillimit: 01/05/2006
  • Data e mbarimit: 01/05/2006
  • Buxheti: 1,650,000 Euro
0
1

Kompleksi Casaitalia përbëhet nga dy godina kryesore prej 3000 m2 truall secila që ngrihen në pesë kate mbi tokë: njëri kryesisht i përshtatur për parking dhe tjetri tërësisht si Qendër Tregtare.

Dy godinat në katin e sipërm janë të lidhur nga një urë që krijon një hyrje të dytë nga parkingu në qendër dhe që krijon në katin e fundit një sipërfaqe të vetme prej rreth 6.000 m2 (prej të cilës 2.300 aktualisht të mbuluara, dhe më vonë do të jenë të mbuluara rreth 5000 m2) me destinacion argëtim dhe shërbimi restoranti të lidhura bashkë.